Spin-off serie 'The Boys' eindelijk in productie

Na een lastige beginfase van ontwikkeling, gaat de spin-off serie van The Boys binnenkort eindelijk in productie.

Niels Arts, 10-05-2022 19:51

Nadat de spin-off serie van The Boys de afgelopen maanden verschillende acteurs verloor, zag het er even niet zo rooskleurig uit voor de serie. Nu is er goed nieuws: de serie is in productie gegaan.
Eerder dit jaar verscheen er al een animatie spin-off serie van The Boys genaamd The Boys Presents: Diabolical. Daar blijft het echter niet bij, want er wordt ook gewerkt aan een live-actie spin-off serie.

The Boys College spin-off
De naam van deze The Boys spin-off is nog niet officieel bekend, maar enkele maanden geleden lekte uit dat de serie Varsity gaat heten. Het verhaal focust op jonge Supes die het tegen elkaar opnemen om een contract te winnen bij Vought, het superheldenbedrijf.

In maart en april van dit jaar liep de spin-off tegen onverwachte problemen aan, toen meerdere acteurs het project verlieten vanwege "creatieve verschillenen" en in sommige gevallen problemen met het programma. Productie verliep namelijk erg traag.

Nu lijkt er echter eindelijk vaart in te komen, met een nieuwe groep acteurs. Deze groep bevat onder andere London Thor, Derek Luh, Asa Germann en Shelley Conn.

Eric Kripke, de showrunner van de hoofdserie The Boys en in het algemeen een van de meesterbreinen achter dit universum, heeft bevestigd dat productie voor de spin-off nu écht van start is gegaan.

"Het is een lang proces geweest, maar ik hoop dat mensen het net zo leuk gaan vinden als ik. Het is een erg slimme, grappige, krankzinnige serie. Het is volledig anders dan The Boys, maar het valt precies binnen dezelfde wereld en toon."

Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway en Maddie Philips waren al bekend als acteurs voor de serie.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Spinoff, Amazon Prime

Populair nieuws