Kijk uit naar deze muzikale scène in 'The Boys' seizoen 3

Het derde seizoen van The Boys bevat een muzikale scène die zeker de moeite waard wordt om te bekijken, althans acteur Tomer Capone.

Niels Arts, 11 mei 2022 06:00

De Amazon Prime-serie The Boys kennen we vooral van de corrupte superhelden en bloederige actiescènes, maar soms mogen de personages ook wel even plezier hebben. Ook in seizoen drie van de serie gaan we een onverwachte scène tegenkomen.
We hebben het hier over een dansscène tussen Frenchie (Tomer Kapon) en Kimiko (Karen Fukuhara), die zich als een musical af lijkt te spelen. Zie de bovenstaande afbeelding om er een beeld bij te krijgen. Volgens de twee acteurs gaat deze scène absoluut geweldig worden.

Dansen in The Boys
Dit zegt Tomer Kapon erover: "In mij privéleven hou ik ervan met het ritme mee te bewegen, maar ik weet niet of ik het dansen kan noemen. Maar wanneer het in het script staat, dan ga ik ervoor. Dancing With the Stars is er niets bij."

Karen Fukuhara geeft aan vroeger enorm veel van dansen te houden, maar dat ze vaak last had van plankenkoorts. Op de set vond ze het echter fantastisch: "Ik stond in het midden van de set, als het hoofdpersonage. Ik had nooit verwacht dat mijn droom tot leven zou komen."

Verder wordt in het interview onthuld dat The Boys seizoen drie een sprongetje in de tijd maakt van ongeveer een jaar. De groep is uit elkaar gevallen en ze leven allemaal hun eigen bestaan. Rustig zal het echter niet zijn, want in de eerste trailer valt alweer de gewoonlijke portie bloed te zien zoals we gewend zijn van The Boys.

De eerste drie afleveringen van The Boys seizoen drie staan 3 juni of Amazon Prime. Het seizoen telt in totaal acht afleveringen.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime

Populair nieuws