'Mayans MC' doodt een van zijn hoofdrolspelers

Mayans MC neemt afscheid van een van zijn belangrijkste personages tot nu toe.

Jim Pedd, 12-05-2022 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het vierde seizoen van Mayans M.C. bouwt rustig aan op naar een enorme oorlog met de Sons of Anarchy. De zaadjes voor dat conflict werden eind vorig seizoen al geplant.
De dood van Montez leek alle goodwill te vernietigen die opgebouwd was tussen Jax en Alvarez aan het einde van Sons of Anarchy. De meeste advertenties van seizoen 4 van Mayans M.C. focustten zich op de komende oorlog. Vijf afleveringen onderweg, is de oorlog begonnen en het eerste slachtoffer gevallen.

Mayans M.C.
In de vorige aflevering van de serie Mayans M.C. werd Coco door Alvarez naar Oakland gestuurd, in een poging om een brug te vormen tussen de verschillende Mayans-groepen, tijdens het vieren van gevallen broeders.

Aan het einde van de nieuwe aflevering, Death of the Virgin, keek Coco naar het vuurwerk buiten het clubhuis in Oakland. Coco wordt daar doorgeschoten door een groep Sons. Het laatste frame toont hem met twee kogelgaten in zijn rug, en open ogen. Duidelijk dood.

Coco is het tweede hoofdpersonage van Mayans M.C., na Riz in seizoen 2. Helaas had Coco het erg zwaar de afgelopen tijd, en leek hij juist de goede kant op te gaan.

Mayans M.C. kan je zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Mayans MC, FX, Sons of Anarchy

Populair nieuws