Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor verdedigt 'Star Wars'-prequels

Ewan McGregor verdedigt 'Star Wars'-prequels

De Star Wars-prequels worden niet door iedereen leuk gevonden, maar Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor verdedigt ze.

Niels Arts, 12 mei 2022 om 10:35

De Star Wars-prequels zijn op zijn minst controversieel te noemen. Toen ze uitkwamen vonden veel fans van de populaire franchise de films maar niets, hoewel de jongere doelgroep er mee wegliep. Zo ziet Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor dat, tenminste.
In een recent interview heeft McGregor het over de prequels. Hij geeft aan dat veel jonge kijkers ervan hielden, maar dat we daar destijds niet veel van meekregen. Nu, vele jaren later, horen we pas van deze generatie.

De Star Wars-prequels
Dit is de exacte quote van McGregor: "Wat we toen niet hoorden is van de mensen van jouw leeftijd, jouw generatie. Die mensen houden nu enorm van de films, maar het heeft vijftien jaar geduurd voordat we hier achter kwamen. Het is erg leuk, en het heeft mijn relatie met Star Wars veranderd. Het is anders daardoor, denk ik. We hebben er echt ons hart en ziel ingestopt, en ze waren erg lastig om te maken."

Daarna legt McGregor nog verder uit waarom de prequels zo lastig waren om te maken. Zo geeft hij aan dat ze veel tijd doorbrachten voor een green screen, omdat de film voor een groot gedeelte met CGI is gemaakt.

Eerder gaf McGregor al aan dat hij de prequels onlangs opnieuw heeft gekeken om zich voor te bereiden op Obi-Wan Kenobi, de Disney Plus-serie die 27 mei van start gaat. Voor deze miniserie keert McGregor terug als het geliefde personage.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: Star Wars, prequels, Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor, Disney Plus

Populair nieuws