Episch lightsaber-duel komt eraan in serie 'Obi-Wan Kenobi'

Lightsaber-duel in Obi-Wan Kenobi

Hayden Christensen (Anakin Skywalker) stelt hoge verwachtingen over de gevechten, die in de nieuwe 'Star Wars'-serie gaan plaatsvinden

Mitchell van Vuren, 12 mei 2022 om 10:00

Met nieuwe technologieën en ideeën belooft Obi-Wan Kenobi een prachtig volgend hoofdstuk te worden in het Star Wars-universum. Acteur Hayden Christensen, bekend van zijn vertolking als jongere Anakin, spreekt in een interview over terugkeren naar het universum ‘far far away’ en over, natuurlijk, het duelleren met lightsabers.
Volgens Christensen zullen de aankomende duellen met lightsabers, of lichtzwaarden, nog het meest lijken op die uit de prequels. Dit vertelde hij tijdens een interview met Total Film. Zal dit dan ook nogmaals plaatsvinden tussen Anakin Skywalker/Darth Vader en zijn oude meester Obi-Wan Kenobi?

Daarover laat Christensen nog niet veel los, maar wel over de kwaliteit van de gevechten. Die zullen veel meer lijken op de dynamische gevechten uit de prequels dan de wat statische gevechten uit de originele trilogie.

Hij vertelt: “De hele ervaring was nogal surrealistisch. Alleen al terugkomen na zo’n lange tijd. Het is een enorm unieke kans, waarbij zowel Ewan en ik bijzonder dankbaar voor zijn.”

Over het oppakken van zijn oude rol zegt hij: “Het was geweldig. Het is zo’n eer om dat pak aan te mogen trekken… Ik ben gewoon heel enthousiast om binnen te komen en Darth Vader te spelen op dit punt in de tijdlijn, omdat het voelt als een natuurlijke voortzetting van het eerdere karakter. Dat betekent erg veel voor me.”

Bron: Comicbook

Lees meer over: lightsabers, Hayden Christensen, obi wan kenobi, star wars, darth vader

Populair nieuws