'Supernatural'-fans opgelet: er komt een nieuwe serie!

'Supernatural'-fans: er komt een nieuwe serie!

The Winchesters is daadwerkelijk opgepikt voor een serie door The CW, als eerste.

Jim Pedd, 14 mei 2022 om 17:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Supernatural-prequel The Winchesters wordt officieel een serie. Daarmee komt er voor het eerst een spin-off naar televisie van de langlopende fantasyserie.
Supernatural duurde een indrukwekkende vijftien seizoenen en 325 afleveringen, en kwam in 2020 tot een einde. Jensen Ackles en Jared Padalecki stonden centraal, als de personages Dean en Sam Winchester. Zij reizen door het land, al jagend op bovennatuurlijke wezens.

The Winchesters
Hoewel de serie tot een einde kwam, is de fanbase nog altijd toegewijd. The CW zoekt dan ook al jaren naar mogelijkheden om de franchise levend te houden.

The Winchesters wordt die serie, waarvoor Ackles terug keert als verteller en uitvoerend producent. We volgen de ouders van Dean en Sam, Mary (Meg Donnelly) en John (Drake Rodger) en hoe zij elkaar hebben leren kennen.

The Winchesters is de eerste live-action spin-off die officieel besteld wordt in de franchise. Eerder probeerde men met backdoor pilots de serie Supernatural: Bloodlines en Wayward Sisters gemaakt te krijgen.

We weten nog weinig over het aantal afleveringen van The Winchesters, of wanneer de show te zien is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Winchesters, Supernatural, The CW

Populair nieuws