'The Winchesters' brengt 'Supernatural' terug op gestoorde manieren

'The Winchesters' brengt 'Supernatural' terug

De prequelserie The Winchesters klinkt alsof het een knotsgek avontuur wordt.

Jim Pedd, 18 april 2022 11:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na vijftien seizoenen het publiek vermaakt te hebben, keert de wereld van Supernatural terug met een nieuw hoofdstuk, namelijk de serie The Winchesters.
Daarvan wordt momenteel de pilot opgenomen voor The CW. De serie heet The Winchesters en duikt in het oorsprongsverhaal van John en Mary Winchester. Dat in een verhaal dat verteld wordt door hun volwassen zoon, Dean Winchester (Jensen Ackles).

The Winchesters-serie
Volgens Ackles, die ook uitvoerend producent is, kan de serie op opwindende en gekke manieren verbonden worden aan het Supernatural-canon.

"Als ik eerlijk mag zijn, dan dacht ik in eerste instantie: 'ik weet niet of we dit wel kunnen'. Maar toen kwam Robbie [Thompson] op de proppen en zat hij met mij. Hij zei: 'Nou, we weten dat we dit moeten doen en dat moeten doen, maar als we de stippen met elkaar verbinden, is dat niet onderhoudend. Dat is saai en een simpel verhaal. Als we nou op een compleet gestoorde, Supernatural-manier, alles aan elkaar verbinden, dan hebben we een serie.' En dat is wat we hebben gedaan."

Ackles vertelde verder dat The Winchesters voortborduurt op alles wat al vastgesteld is over John en Mary, met name hun nalatenschap als Men of Letters en een familie van monsterjagers.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Winchesters, Supernatural, The CW, Reboot

Populair nieuws