'The Boys' onthult nieuwe Supes op toffe poster

'The Boys' onthult nieuwe Supes op toffe poster

Seizoen 3 van The Boys komt er in rap tempo aan, kom maar door!

Jim Pedd, 15 mei 2022 om 13:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe teaser poster voor The Boys seizoen 3 onthult Soldier Boy en zes andere Supes die we gaan zien in de serie van Prime Video.
The Boys is gebaseerd op de comics van schrijver Garth Ennis en artist Darick Robertson. Het is een hardcore en rauwe re-imagining van het superheldengenre. De serie is bedacht door Eric Kripke en heeft hoofdrollen voor Usher, Chace Crawford, Laz Alonso, Dominique McElligott en Tomer Capon, evenals Giancarlo Esposito als Stan Edgar, de CEO van Vought International.

The Boys-poster
The Boys introduceert nieuwe personages in de serie. De voornaamste nieuwe Supe is Soldier Boy, die gespeeld wordt door Jensen Ackles en een prominenten rol heeft in het aankomende nieuwe seizoen.

Ook nieuw zijn Laurie Holden als Crimson Countess, Langston Kerman als Eagle the Archer, Sean Patrick Flanery als Gunpowder, Miles Gaston Villanueva als Supersonic, en Nick Wechsler als Blue Hawk.

Soldier Boy staat centraal op de nieuwe teaser poster voor The Boys seizoen 3. Die is een mock-up poster voor Payback, de naam van de superheldengroep die bestond voor The Seven:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon

Populair nieuws