search
Deze week nieuw op Netflix

Deze week nieuw op Netflix

Onder meer seizoen 1 van Bloodline en een nieuwe aflevering Pretty Little Liars.

Michelle Iwema

Deze week werd er een hoop toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. De belangrijkste tv- toevoegingen op een rij.


Bloodline seizoen 1: Bloodline is een nieuwe Amerikaanse dramaserie, die in première ging op het filmfestival van Berlijn en sinds 20 maart te streamen is via Netflix. Het gaat over de hardwerkende Amerikaanse familie Rayburn. Deze krijgt het zwaar te verduren als hun oudste zoon Danny plots weer thuiskomt en dreigt de duistere geheimen en het beschamende familieverleden te ontmaskeren. Maar is alles wel wat het lijkt en wat schuilt er achter de doodnormale, gelukkige façade? Deze dramatische thriller heeft Hollywood-sterren Kyle Chandler (bekend van onder andere The Wolf of Wall Street) en Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises) in de hoofdrollen.

The Returned: Deze week werden er twee afleveringen gevoegd aan het aanbod. Het verhaal van deze serie is gebaseerd op de Franstalige versie, Les Revenants (van deze Franse variant is nu het eerste seizoen op Netflix te zien) en gaat over mensen in een klein dorpje, die uit de dood op lijken te staan. Ze zijn al jaren dood, maar worden opeens weer herenigd met hun eigen gezin. Dit zorgt voor merkwaardige situaties.

Pretty Little Liars: De 23e aflevering van het vierde seizoen kwam er deze week bij. In dit seizoen raken Aria, Emily, Hanna en Spencer betrokken bij een nieuw moordonderzoek als er (opnieuw) een lijk opduikt in Rosewood. Maar hun speurwerk zorgt voor allerlei verdenkingen binnen hun eigen clubje en hun vrienden en familie. van Pretty Little Liars zijn op Netflix ook de eerste drie seizoenen en de eerdere afleveringen van seizoen 4 te streamen.

Naast deze toevoegingen verscheen uiteraard een kersverse aflevering van Better Call Saul, het eerste seizoen van de kinderseries Goosebumps en The Magic School Bus.

Aanbevolen artikelen