search
Voor deze acteur waren de opnames van 'The Umbrella Academy' een "uitputtende" transformatie
Series / Nieuws

Voor deze acteur waren de opnames van 'The Umbrella Academy' een "uitputtende" transformatie

De transformatie van zowel de acteur als het personage vroegen een behoorlijke tol van hen, net als erg veel tijd in de sportschool.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Justin H. Min dacht, net als de fans van The Umbrella Academy, dat het gedaan was met zijn personage Ben Greeves, de leider van 'The Sparrow Academy'. Maar nu keert hij terug in het nieuwe seizoen als een hele nieuwe versie van Greeves, wat bloed, zweet en tranen heeft mogen kosten.

Na twee jaar wachten staat de release van het derde seizoen van The Umbrella Academy op ons te wachten de komende maand. Bij de grootse cliffhanger van seizoen 2 keerde de familie Hargreeves terug naar een hedendaagse tijd, die zij nauwelijks meer konden herkennen.

In de originele tijdlijn was Ben Hargreeves komen te overlijden, maar dat is niet meer zo zeker geworden in de nieuwe, alternatieve tijdlijn. Tijd dus ook voor Min om in een nieuw jasje te worden gestoken.

Een "uitputtende" transformatie
In een gesprek met Entertainment Weekly sprak Min over de bergen die hij heeft moeten verzetten om zichzelf te vereenzelvigen met de nieuwe versie van Ben.

Min: "Om eerlijk te zijn was het uitputtend. Ik moest werken met een stemcoach om iets lager te gaan spreken en om meer te projecteren met mijn stem. En ze wilden dat ik het personage meer fysiek zou belichamen, dus ik moest weer naar de sportschool sinds jaren. Door die externe factoren heb ik mijn rol veel beter kunnen spelen op een echte en overtuigende manier." .

Naast Ben komen ook andere personages weer terug. We zullen de terugkeer van Elliot Page meemaken als Viktor Hargreeves, Tom Hopper als Luther Hargreeves, David Castaneda als Diego Hargreeves, Robert Sheehan als Klaus Hargreeves, Aidan Gallagher als Number Five, Emmy Raver-Lampman als Allison Hargreeves, Colm Feore als Reginald Hargreeves en Ritu Arya als Lila Pitts.

Vanaf 22 juni zal het nieuwe seizoen op Netflix te vinden zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen