search
Jeff Bridges (The Big Lebowski) krijgt eigen, grimmige serie
Series / Nieuws

Jeff Bridges (The Big Lebowski) krijgt eigen, grimmige serie

The Dude is terug, maar een stuk minder komisch dan we van hem gewend zijn.

Jeff Bridges is vereeuwigd door zijn rol als 'The Dude' in de cultfilm The Big Lebowski met een behoorlijke dosis aan wereldfaam en memes. Nu krijgt hij zijn eigen serie, waarin hij een volledig ander personage zal spelen dan de beroemde hippie. Een nieuwe trailer van de serie geeft een eerste impressie.

Jeff Bridges heeft ook andere mooie rollen gespeeld tijdens zijn carrière. Hij is ook te zien geweest in de Tron-serie, Wildball en als oude cowboy in True Grit.

Hondenliefhebber
The Old Man zal de eerste verschijning van Bridges zijn op televisie. Jonathan E. Steinberg en Robert Levine, de makers van Black Sails, adapteren het verhaal van de gelijknamige roman, geschreven door Thomas Perry.

In de nieuwe trailer van The Old Man is Briges niet te zien als cowboy maar als de ex-agent Dan Chase met twee Rottweilers. Sinds hij weg is bij de CIA leeft hij een onzichtbaar bestaan, totdat een huurmoordenaar zijn opwachting maakt. Er staat Dan niks anders te wachten dan zijn verleden in de ogen te kijken.

Ook andere bekende namen zullen in de serie te zien zijn, waaronder Amy Brenneman, bekend uit The Leftovers, Faran Tahir uit 12 Monkeys en Alia Shawkat, die men kan hebben gezien in Search Party.

Bekijk de trailer van de serie hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen