search
'The best show of 2021' (Rolling Stone) krijgt nieuw seizoen
Series / Nieuws

'The best show of 2021' (Rolling Stone) krijgt nieuw seizoen

De serie 'For All Mankind' van Apple TV krijgt een derde seizoen.

De scifi-serie For All Mankind wordt door hoog en laag gewaardeerd. Nu brengt Apple TV de trailer uit voor het derde seizoen, dat binnenkort zal verschijnen op het streamingplatform.

De serie verhaalt over een alternatieve tijdlijn, die twintig jaar na de maanlanding had kunnen plaatsvinden. De 'space race' is nooit geëindigd, en in plaats van Elon Musk is nu de VS hard bezig met de Marsmissie een realiteit te maken.

Natuurlijk kan in deze race de Sovjet Unie niet gemist worden als waardige tegenstander in de ruimte gedurende de Koude Oorlog, maar ook andere partijen dienen zich aan om zich te mengen in de race naar de rode planeet.

Het nieuwe seizoen
De serie wordt gemaakt door Emmy-winnaar Ronald D. Moore, Matt Wolpert en Ben Nedivi. De eerste aflevering staat ons te wachten op 10 juni 2022 op Apple TV+. Elke vrijdag zal een nieuwe aflevering volgen tot en met 12 augustus, wat betekent dat ons 10 afleveringen te wachten staan.

Voor wie er benieuwd is geworden staan de eerste twee seizoenen van de serie nog op Apple TV+ om te bekijken. Hieronder is alvast de trailer te zien voordat in juni het nieuwe seizoen online komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen