search
Gratis videodienst Freevee maakt met veel geadverteerde content entree op Apple TV
Series / Nieuws

Gratis videodienst Freevee maakt met veel geadverteerde content entree op Apple TV

De geadverteerde content van Freevee, eerder bekend als IMDb TV, is snel op twee bekende VOD diensten te vinden met veel bekende shows en films.

Afgelopen maandag maakte Apple TV bekend dat er een aparte app zal worden gelanceerd op Apple-producten voor de dienst Freevee. Freevee biedt nu op zowel Apple TV als op Amazon haar gratis videodienst aan, waardoor er steeds meer en meer reclames te vinden zijn op VOD diensten.

Freevee is een gratis videodienst, die in de eerste plaats werd aangeboden door Amazon onder de naam 'IMDb TV'. De dienst was voor Apple-producten eerder slechts toegankelijk binnen de Prime Video App. Sinds deze week heeft echter Freevee ook een eigen app gekregen binnen de Apple Store, waardoor zij ook geschikt is geworden voor Apple TV 4K en Apple TV HD.

De 'terugkeer' van reclames op televisie beperkt zich niet enkel tot Amazon en Apple. Recentelijk hebben ook Disney Plus en Netflix aangekondigd dat zij goedkopere abonnementen aan zullen gaan bieden met advertenties.

Wat biedt deze dienst voor gratis content
Meerdere shows van Amazon Studios zijn te vinden op Freevee, waaronder Bosch: Legacy en Pretty Hard Cases. Ook zijn er meerdere bekende films en televisieseries te vinden, zoals Mad Men en Knives Out.

Ook heeft Freevee recentelijk een deal gesloten met Disney om films van hen te laten rouleren. Eerder hebben Deadpool 1, Deadpool 2 en Logan de revue al gepasseerd.

De komende tijd is het dus de tijd waard om af en toe te kijken wat er zoal op Freevee wordt aangeboden, maar het is aan de kijker of het ook de reclametijd waard is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen