Deze populaire superheldenserie krijgt nieuw seizoen in herfst 2022

Vierde seizoen voor superheldenserie

Na drie succesvolle voorgangers krijgt deze DC-serie een nieuw seizoen, die waarschijnlijk op HBO Max zal verschijnen in de herfst van 2022.

Mitchell van Vuren, 18 mei 2022 om 08:44

Brenton Thwaites, de acteur van Nightwing uit de serie Titans heeft het zelf verklapt tegen een fan: in oktober komt mogelijk het nieuwe seizoen van Titans al uit!
Veel series van DC, zoals Titans, werden voor vele jaren ondergebracht bij ‘The CW’. Sinds DC schijnbaar is overgestapt naar HBO komen er de laatste tijd steeds meer DC-series uit, waaronder Titans met alweer een vierde seizoen.

In de serie kan de kijker een grimmige live-action adaptatie vinden van de Teen Titans-stripboekenreeks over jonge helden uit het DC-universum. Eerder in de serie volgroeide Robin (bekend van zijn dienst onder Batman) tot de nieuwe held Nightwing, die leiding geeft aan een jonge groep superhelden.

In het derde seizoen verhaalde de serie over de groep, die in conflict raakte met hun eerdere bondgenoot Jason Todd als de ‘Red Hood’ onder de invloed van ‘Scarecrow’. Wat ons in het komende seizoen te wachten staat, blijft nog even in het midden.

Het nieuwe seizoen
De opnames van het vierde seizoen zijn nog bezig in Toronto, Canada, maar alsnog heeft hoofdrolspeler Brenton Thwaites al vermoedens laten vallen wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

Tijdens de Motor City Comic Con op 13 tot en met 15 mei sprak Thwaites met meerdere fans en op meerdere panels. Een van de bezoekers besloot een wel erg interessante uitspraak van Thwaites te delen op Twitter. Hierin verklapt Thwaites zijn eigen vermoedens wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn: oktober 2022.

Warner Bros. TV of HBO Max hebben beide nog geen officiële datum bekendgemaakt. De eerdere seizoenen van Titans zijn te vinden op HBO Max.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Brenton Thwaites, nightwing, titans, hbo max, dc

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws