'Lord of the Rings'-serie wordt precies wat je hoopt

Lord of the Rings-serie wordt precies wat je hoopt

Bepaalde fans mochten Lord of the Rings: The Rings of Power al bekijken.

Jim Pedd, 18 mei 2022 om 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel de eerste aflevering van The Lord of the Rings: The Rings of Power nog tot september op zich laat wachten, nodigde Prime Video een hele rits fans uit om al te komen kijken naar vroege beelden.
Recent hadden we al de eerste reacties die daaruit voortkomen en nu lijkt het erop dat meer mensen hun reactie online hebben gezet.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Het eerste beeld dat we zo van The Lord of the Rings: The Rings of Power krijgen, lijkt erg positief. Het optimisme is aanwezig en velen zijn vooral heel enthousiast over de moeite van showrunners J.D. Payne en Patrick McKay om de serie te laten voelen als een terugkeer naar een wereld die we heus wel kennen.The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt door Prime Video omschreven als:

"Deze nieuwe epische dramaserie brengt de Tweede Era van de geschiedenis van J.R.R. Tolkiens Midden-Aarde voor het eerst naar het scherm. Beginnend in een tijd van relatieve vrede, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de boeken The Hobbit en The Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien, volgen we een ensemble cast van personages, zowel nieuw als bekend, terwijl zij een lang gevreesd terugkerend kwaad in Midden-Aarde onder ogen komen."

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video. Er is al een tweede seizoen besteld.
Lees meer over: Lord of the Rings, Lord of the Rings The Rings of Power, Amazon, Prime Video, JRR Tolkien

Populair nieuws