Hitserie 'The Umbrella Academy' S3 van Netflix onthult eerste trailer!

'The Umbrella Academy' onthult eerste trailer

The Umbrella Academy krijgt binnenkort dan eindelijk zijn derde en langverwachte nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 20 mei 2022 om 17:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn er beelden van het komende derde seizoen van The Umbrella Academy van Netflix. De trailer zie je onderaan dit nieuwsartikel.
The Umbrella Academy is een van de populairste series van streamingdienst Netflix. We weten nog niet precies waar het seizoen om draait, al liet het tweede seizoen al een en ander zien van wat we mogen verwachten. De disfunctionele familie Hargreeves worstelt sowieso weer om de tijdlijn te fiksen, die ze zelf verpest hebben tijdens hun pogingen om deze te repareren.

The Umbrella Academy-trailer
The Umbrella Academy pikt de draad op na het einde van de cliffhanger van seizoen 2. Daarin wist de titelgroep de weg terug naar 'huis' te vinden vanuit 1963. Maar daar realiseerden ze zich dat hun werk om de apocalypse te stoppen geleid had tot een nieuwe tijdijn waarin de Sparrow Academy ontstaan was.

De Umbrella's zullen clashen met dit superheldenteam, dat aangevoerd wordt door de weer tot leven gekomen Ben Hargreeves. En tegelijk komen ze erachter dat er door hun toedoen een gevaarlijke universum verwoestende entiteit is ontstaan.

Met nog een maand te gaan tot de release van het nieuwe seizoen, is er nu de trailer. Check 'm hieronder:The Umbrella Academy seizoen 3 is op 22 juni op Netflix te zien.
Lees meer over: The Umbrella Academy, netflix, trailer, gerard way

Populair nieuws