Deze Marvel-heldin krijgt mogelijk een eigen serie

Marvel-heldin krijgt eigen serie

Na haar cameo in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' gaan nu de geruchten rond dat dit personage haar eigen serie gaat krijgen.

Mitchell van Vuren, 19 mei 2022 09:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The DisInsider Show benoemde het tot hun gerucht van de week: Captain Carter gaat mogelijk haar eigen serie krijgen na meerdere cameo’s te hebben gehad door de geschiedenis van de MCU heen!
Sinds de start van fase 4 is er veel ophef gaande in het Marvel-universum, of nu beter te noemen, het Marvel-multiverse. Meerdere alternatieve realiteiten bestaan nu naast elkaar en worden bezocht door verschillende figuren.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness bezoekt Dr. Strange ook meerdere tijdlijnen. Als onderdeel van de Illuminati cameos in de film komt Captain Carter langs, wederom gespeeld door Hayley Atwell.

Eerder hebben we Atwell al mogen zien als Captain Carter in Captain America: The First Avenger, wat haar een groot fandom heeft opgeleverd als sterk vrouwelijk personage.

Geruchten over een eigen serie
Waar de cameo van Captain Carter helaas eindigde met haar dood Doctor Strange in the Multiverse of Madness , betekent dat in de nieuwe MCU niet automatisch dat we haar niet meer terug zullen zien.

Tijdens The DisInsider Show werd het gerucht besproken dat er mogelijk een eigen serie op het programma staat. Marvel staat er bekend om om series te produceren over populaire helden, dus de kans is aanzienlijk dat de plannen er liggen.

Helaas hebben Disney+ en Marvel nog niks officieels naar buiten gebracht over de toekomst van Captain Carter, of mogelijk haar verleden, of waar de multiverse haar ook maar moge brengen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: dr strange, marvel, disney plus, Hayley Atwell, captain carter

Populair nieuws