Dit is waar het verhaal van de Star Wars-serie 'Andor' over gaat

Hier gaat het verhaal van 'Andor' over

De showrunner en hoofdacteur van de Star Wars-serie Andor hebben onthuld waar het verhaal over gaat.

Niels Arts, 19 mei 2022 om 11:23

Tony Gilroy, de schrijver van de aankomende Star Wars-serie Andor, heeft onthuld waar het verhaal over gaat. Ook Diego Luna, die het hoofdpersonage Cassian Andor speelt, heeft zich uitgelaten over de serie.
Tony Gilroy was in 2016 verantwoordelijk voor het script van de Star Wars spin-off Rogue One: A Star Wars Story. De film bleek een aardig succes te zijn. In ieder geval een groot genoeg succes om een serie te maken van Cassian Andor, een van de hoofdpersonages uit de film.

Het verhaal van Andor
De serie vindt plaats voor de film, waarin Cassian Andor aan het einde tragisch om het leven kwam met de rest van zijn crew. Maar voordat het zover kwam, spendeerde Andor jaren als onderdeel van de opstand.

"Deze man gaf zijn leven voor het universum, toch? Ik bedoel, hij besloot met al zijn bewustzijn zich zonder erkenning op te offeren. Wie doet dat? Dat is waar dit eerste seizoen over gaat. Het gaat erom dat hij tegen het principe van revolutie is, en verloren is, en eigenlijk een beetje een puinhoop."

Diego Luna, die terugkeert om de rol van Andor op zich te nemen, zei het volgende over zijn personage: "Het is de reis van een migrant. Het gevoel dat je jezelf moet blijven verplaatsen zit achter dit verhaal op een sterke manier. Dat vormt je als een persoon. Het bepaalt wie je bent op meerdere manieren, en wat je bereid bent om te doen."

Seizoen 1 van Andor verschijnt deze zomer op Disney Plus. een precieze releasedatum is nog niet bekend. Een tweede seizoen is vermoedelijk al in productie.

Bron: Comic Book Resources

Lees meer over: Andor, Star Wars, Disney Plus, Rogue One

Populair nieuws