search

Ons nieuws van donderdag 19 mei 2022

Dit is waar het verhaal van de Star Wars-serie 'Andor' over gaat
Series / Nieuws

Dit is waar het verhaal van de Star Wars-serie 'Andor' over gaat

De showrunner en hoofdacteur van de Star Wars-serie Andor hebben onthuld waar het verhaal over gaat.

Tony Gilroy, de schrijver van de aankomende Star Wars-serie Andor, heeft onthuld waar het verhaal over gaat. Ook Diego Luna, die het hoofdpersonage Cassian Andor speelt, heeft zich uitgelaten over de serie.

Tony Gilroy was in 2016 verantwoordelijk voor het script van de Star Wars spin-off Rogue One: A Star Wars Story. De film bleek een aardig succes te zijn. In ieder geval een groot genoeg succes om een serie te maken van Cassian Andor, een van de hoofdpersonages uit de film.

Het verhaal van Andor
De serie vindt plaats voor de film, waarin Cassian Andor aan het einde tragisch om het leven kwam met de rest van zijn crew. Maar voordat het zover kwam, spendeerde Andor jaren als onderdeel van de opstand.

"Deze man gaf zijn leven voor het universum, toch? Ik bedoel, hij besloot met al zijn bewustzijn zich zonder erkenning op te offeren. Wie doet dat? Dat is waar dit eerste seizoen over gaat. Het gaat erom dat hij tegen het principe van revolutie is, en verloren is, en eigenlijk een beetje een puinhoop."

Diego Luna, die terugkeert om de rol van Andor op zich te nemen, zei het volgende over zijn personage: "Het is de reis van een migrant. Het gevoel dat je jezelf moet blijven verplaatsen zit achter dit verhaal op een sterke manier. Dat vormt je als een persoon. Het bepaalt wie je bent op meerdere manieren, en wat je bereid bent om te doen."

Seizoen 1 van Andor verschijnt deze zomer op Disney Plus. een precieze releasedatum is nog niet bekend. Een tweede seizoen is vermoedelijk al in productie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Marvel-heldin krijgt mogelijk een eigen serie
Series / Nieuws

Deze Marvel-heldin krijgt mogelijk een eigen serie

Na haar cameo in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' gaan nu de geruchten rond dat dit personage haar eigen serie gaat krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The DisInsider Show benoemde het tot hun gerucht van de week: Captain Carter gaat mogelijk haar eigen serie krijgen na meerdere cameo's te hebben gehad door de geschiedenis van de MCU heen!

Sinds de start van fase 4 is er veel ophef gaande in het Marvel-universum, of nu beter te noemen, het Marvel-multiverse. Meerdere alternatieve realiteiten bestaan nu naast elkaar en worden bezocht door verschillende figuren.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness bezoekt Dr. Strange ook meerdere tijdlijnen. Als onderdeel van de Illuminati cameos in de film komt Captain Carter langs, wederom gespeeld door Hayley Atwell.

Eerder hebben we Atwell al mogen zien als Captain Carter in Captain America: The First Avenger, wat haar een groot fandom heeft opgeleverd als sterk vrouwelijk personage.

Geruchten over een eigen serie
Waar de cameo van Captain Carter helaas eindigde met haar dood Doctor Strange in the Multiverse of Madness , betekent dat in de nieuwe MCU niet automatisch dat we haar niet meer terug zullen zien.

Tijdens The DisInsider Show werd het gerucht besproken dat er mogelijk een eigen serie op het programma staat. Marvel staat er bekend om om series te produceren over populaire helden, dus de kans is aanzienlijk dat de plannen er liggen.

Helaas hebben Disney+ en Marvel nog niks officieels naar buiten gebracht over de toekomst van Captain Carter, of mogelijk haar verleden, of waar de multiverse haar ook maar moge brengen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende 'Star Wars'-serie klinkt wel heel actueel
Series / Nieuws

Volgende 'Star Wars'-serie klinkt wel heel actueel

Star Wars Andor klinkt behoorlijk actueel als we het verhaal zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zodra de serie rond Obi-Wan Kenobi te zien is geweest moeten we even wachten en krijgen we dan eindelijk Star Wars: Andor te zien op Disney+.

Bedenker Tony Gilroy vertelt tijdens een nieuw interview wat Star Wars: Andor ons gaat brengen. De schrijver werd door Lucasfilm aangesteld om de door problemen geteisterde productie te redden.

Star Wars: Andor
De serie Star Wars: Andor speelt zich af voor de film Rogue One: A Star Wars Story. Die eindigde ermee dat Diego Luna's Cassian Andor en alle andere crewleden om het leven kwamen. Voordat hij Jyn Erso hielp met stelen van de Death Star-plannen, bracht hij jaren door met werken voor de Rebellion.

"Die vent gaf zijn leven voor het sterrenstelsel. Ik bedoel, hij deed dat zonder dat hij erkenning zocht en zonder eergevoel. HIj offerde zichzelf echt op," aldus Gilroy. "Wie doet dat nou? Dat is waar dit eerste seizoen om draait. Hoe hij begint als iemand die tegen de revolutie is, cynisch, verloren en zichzelf niet op orde heeft."

Volgens Vanity Fair begint de serie met "de vernietiging van de geboortewereld van Andor en volgen we hem tot hij volwassen wordt."

Star Wars: Andor begint zijn eerste seizoen met de reis waarin Andor langzaam radicaliseert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootste Netflix-hit ooit laat lang wachten op vervolg
Series / Nieuws

Grootste Netflix-hit ooit laat lang wachten op vervolg

Squid Game gaat pas eind 2023, of in 2024 verder met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Squid Game keert terug naar Netflix met een tweede seizoen. Maar fans van de dramaserie moeten nog meer dan een jaar wachten op nieuwe afleveringen. Veel meer zelfs.

Bedenker Hwang Dong-hyuk sprak met Vanity Fair. Hij voorspelde dat de volgende reeks afleveringen vermoedelijk pas eind 2023 klaar zal zijn. Maar het kan ook dat Squid Game pas in 2024 te zien is.

Squid Game seizoen 2
Vanity Fair schrijft in zijn bericht: "Hwang heeft pas zo'n drie pagina's aan plannen, die hij in een scenario wil veranderen. Meer kan hij niet zeggen over seizoen twee, behalve dat er meer spellen zijn."

Hwang vertelde: "De mensheid wordt via deze spellen weer op de proef gesteld. Ik wil de vraag stellen: 'Is echte solidariteit tussen mensen mogelijk?'"

Squid Game brak alle records op Netflix. De serie is de best bekeken Netflix original ooit in de geschiedenis van de streamingdienst.

Netflix bevestigde pas na maanden aan speculatie dat er een tweede seizoen zou komen. Maar Ted Sarandos, CEO van Netflix, zei toen dat er een heel Squid Game-universum komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.