Volgende 'Star Wars'-serie klinkt wel heel actueel

Volgende 'Star Wars'-serie klinkt wel heel actueel

Star Wars Andor klinkt behoorlijk actueel als we het verhaal zo horen.

Jim Pedd, 19 mei 2022 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zodra de serie rond Obi-Wan Kenobi te zien is geweest moeten we even wachten en krijgen we dan eindelijk Star Wars: Andor te zien op Disney+.
Bedenker Tony Gilroy vertelt tijdens een nieuw interview wat Star Wars: Andor ons gaat brengen. De schrijver werd door Lucasfilm aangesteld om de door problemen geteisterde productie te redden.

Star Wars: Andor
De serie Star Wars: Andor speelt zich af voor de film Rogue One: A Star Wars Story. Die eindigde ermee dat Diego Luna's Cassian Andor en alle andere crewleden om het leven kwamen. Voordat hij Jyn Erso hielp met stelen van de Death Star-plannen, bracht hij jaren door met werken voor de Rebellion.

"Die vent gaf zijn leven voor het sterrenstelsel. Ik bedoel, hij deed dat zonder dat hij erkenning zocht en zonder eergevoel. HIj offerde zichzelf echt op," aldus Gilroy. "Wie doet dat nou? Dat is waar dit eerste seizoen om draait. Hoe hij begint als iemand die tegen de revolutie is, cynisch, verloren en zichzelf niet op orde heeft."

Volgens Vanity Fair begint de serie met "de vernietiging van de geboortewereld van Andor en volgen we hem tot hij volwassen wordt."

Star Wars: Andor begint zijn eerste seizoen met de reis waarin Andor langzaam radicaliseert.
Bron: CBR

Lees meer over: Star Wars Andor, Star Wars, Andor, Diego Luna, Disney Plus

Populair nieuws