'Lupin'-ster Omar Sy ziet levenslange verlenging wel zitten van de populaire hitserie

Lupin-ster hoopt dat serie levenslang doorgaat

In 2021 boorde Netflix een goudmijn aan met haar adaptatie van 'Lupin' met de beroemde hoofdrolspeler Omar Sy. Hoelang blijft de meesterdief nog actief?

Door onze nieuwsredactie, 20 mei 2022 17:19

Met het derde seizoen van de hitserie Lupin in aantocht kijkt hoofdrolspeler Omar Sy niet op tegen de toekomst. Hij vertelt wat de serie voor hem betekent en waar die naartoe gaat in een interview.
Omar Sy is voor velen al een bekende door zijn rollen in Intouchables, X-Men en Inferno. Zijn hoofdrol in Lupin bezorgde hem wereldfaam door een wereldwijd Netflix-publiek aan te spreken.

In de serie speelt Sy de meesterdief Assane Diop, die geïnspireerd door het verhaal van voorganger Arsène Lupin diens loopbaan doorzet. Wereldwijd werd de serie bijzonder goed bekeken en kon rekenen op nieuwe seizoenen.

Interview met Omar Sy
In een interview met Deadline vertelde Sy meer over het aankomende seizoen en deelde met name zijn enthousiasme over de toekomst van Lupin .

Sy: “Ik kan niet veel vertellen, maar we komen terug met dezelfde energie en hetzelfde plezier. Ik zou dit de rest van mijn leven willen blijven doen. Ik hoop dat het kan. Maar dat hangt volledig af van het verhaal dat we kunnen vertellen en waar het personage heen gaat. Als we het juiste script hebben kunnen we door blijven gaan.”

Wanneer het nieuwe seizoen te zien is is nog niet naar buiten gebracht door Netflix.

Bron: WeGotThisCovered

Lees meer over: omar sy, lupin, netflix, frankrijk

Populair nieuws