Makers 'Stranger Things' woest door spoilers in een bordspel

spoiler 'Stranger Things' door bordspel

Een foutje van Marketing brengt het hele team van 'Stranger Things' in rep en roer, nu een bordspel de uitkomsten van het nieuwe seizoen al uitspelt.

Mitchell van Vuren, 20-05-2022 17:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na drie jaar wachten is het zover: het vierde seizoen van Stranger Things staat om de hoek. Wat zou er nou erger zijn dan een enorme, gruwelijke spoiler tegen te komen erover tijdens een avondje monopoly"
Het klinkt te stom om waar te zijn, maar toch is het gebeurd. Een monopoly-spel in het thema van het nieuwe seizoen van Stranger Things is vroegtijdig in de handen van een fan gekomen. Al snel begonnen de spoilers over het internet te circuleren en waren de rapen gaar voor een zekere onzorgvuldige spelletjeswinkelmedewerker.

In een thread op Reddit (voor de oplettenden onder ons, spoiler alert!) wordt alles uitgebreid opgenoemd en uitgezocht. Een moderator claimt dat het niet een 'echte leak' is, aangezien het bordspel officiële merchandise is van de serie en legitiem is verkocht bij Target aan iemand door de onoplettende winkelmedewerker.

Reacties vanuit Netlfix
Volgens The Hollywood Report was Netflix verre van blij met het nieuws, maar volgens geruchten was het erger voor de makers van de serie, Matt en Ross Duffer. Ze zouden een 'volledige meltdown' hebben gehad, aangezien beiden überhaupt niet waren geïnformeerd over het beruchte bordspel in kwestie.

Volgens de geruchten zijn ondertussen 'lessen geleerd' en zal een dergelijke stommiteit zich bij seizoen 5 niet langer voordoen.

Bron: Cinema Blend

Lees meer over: stranger things, matt duffer, ross duffer, netflix, spoilers

Populair nieuws