search
De immens populaire seizoensfinale van 'Halo' bevat shockerende dood
Series / Nieuws

De immens populaire seizoensfinale van 'Halo' bevat shockerende dood

Het eerste seizoen van 'Halo' is nog niet te zien in Nederland, maar schokkende details sijpelen al over de landgrenzen heen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds kort is het hele seizoen van Halo door Paramount+ online gezet, inclusief de seizoensfinale. De trailers ervan onthulden al veel, maar nog niet de dood van dit personage, waar al veel in geïnvesteerd is.

Tijdens de laatste aflevering zijn Master Chief/John en de rest van het 'Silver Team' bezig met een soort zelfmoordmissie. Met alle macht proberen ze 'The Covenant' te stoppen om de artefacten te gebruiken, die Makee deels aan het begin van het seizoen weer had samengebracht.

Wie gaat ons verlaten?
In de laatste aflevering volgt een epische stand-off, waarbij Makee en John in een trance-achtige staat belanden op de bekende ringinstallatie uit Halo. Makee smeekt daar John om zich bij haar aan te sluiten. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat de lichamen van Master Chief en Makee bevriezen buiten de trance, wat een groot probleem vormt voor de rest van het 'Silver Team' tijdens de schermutselingen met de legers van 'The Covenant'.

Kai ziet dit alles gebeuren en weet dat, zolang Makee het artifact aanraakt, John niet kan bewegen. Dit is dan ook de reden dat ze Makee zal neerschieten, wat uiteindelijk tot haar dood leidt. Het zal John redden, maar wel tegen een hoge prijs…

De serie is nu al te zien in het buitenland op Paramount+, maar nog niet op enige Nederlandse platformen of zenders.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen