Is het Arrowverse dood? The CW geeft antwoord op dé vraag

Is het Arrowverse dood? The CW geeft antwoord

The CW annuleerde heel wat Arrowverse-series, maar is het gedaan?

Jim Pedd, 21 mei 2022 09:11

The CW-baas en CEO Mark Pedowitz vertelt dat fans van het DC-universum dat de zender gebouwd heeft met het Arrowverse voorlopig niet tot een einde komt.
The CW besloot recent een punt te zetten achter twee van zijn Arrowverse-series: DC's Legends of Tomorrow en Batwoman. Ook kwam er een punt te staan achter de serie Naomi. Maar Pedowitz wijst er tijdens een persgesprek op dat dit allemaal niet wil zeggen dat het Arrowverse helemaal eindigt.

Meer Arrowverse
Pedowitz wees er expliciet op dat Stargirl komende herfst een nieuw seizoen krijgt. En dat we meer van The Flash krijgen, evenals Arrowverse-series Superman & Lois en de nieuwe DC-serie Gotham Knights.

"We blijven in de superheldenzaken," begon Pedowitz. "We werken nog altijd met Greg Berlanti, die het The CW DC Universe gebouwd heeft in creatieve zin."

Wel erkent hij dat het allemaal wat minder is. "We zijn minder robuust dan in het verleden, maar we zijn er echt nog. We begonnen met één serie, tien jaar geleden was dat Arrow, en gaan nu verder met heel wat nieuwe superhelden. Daar zijn we trots op en we willen daar ook gewoon mee doorgaan."
Bron: CBR

Lees meer over: The CW, Arrowverse, The Flash

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws