'The Flash' krijgt een gigantische finale

'The Flash' krijgt een gigantische finale

Seizoen 8 van The CW-serie The Flash wordt groter dan ooit.

Jim Pedd, 13 mei 2022 om 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het duurt nog even voordat we de finale van het achtste seizoen van The Flash te zien krijgen. Maar er is nog altijd veel opwinding die je mag voelen voor de finale. Dat belooft een van de castleden van de serie.
Danielle Panabaker vertelt dat aan TVline. Zij stelt dat, met name na twee kleinschaligere finales door COVID-19, de finale nu eens groter is. Dat kon lang niet. Maar het is nu dus een heel stuk anders!

The Flash seizoen 8
"Ik ben er niet de hele tijd geweest. Maar ik las het scenario voor de finale en zat echt met mijn hoofd te schudden! Ik wist niet hoe ze het zouden regelen," aldus Panabaker.

"Het was de eerste kans om een grote finale te regelen in een paar jaar tijd, nadat seizoen 6 te vroeg eindigde, seizoen 7 door covid-restricties kleiner werd. Het is gigantisch, met een boel terugkerende gezichten. En zoals het gezegde luidt: 'go big or go home', en ze gingen 'big' hiermee."

Panabeker is niet de eerste ster die erop hintte dat de finale echt groot wordt. Danielle Nicolet teasede dat ook al. "Oh mijn god, het is zo groot. En je gaat een gezicht zien dat je niet gaat verwachten. Zo verbaasd!"
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, the CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws