Nieuwe ontwikkelingen voor 'She-Ra'-serie: 'Princess of Power'

Goed nieuws voor 'She-Ra'-serie

Nicole Kassell (Watchmen, Westworld, The Leftovers) zal de pilot gaan regisseren.

Bram de Groot, 22 mei 2022 15:14

Afgelopen september hoorden we al dat er een live-action She-Ra-serie in ontwikkeling is en hoewel er sindsdien vrijwel geen updates meer zijn geweest, lijkt het er nu op dat het project eindelijk vorm begint te krijgen.
Volgens Variety zal Nicole Kassell de pilot-aflevering regisseren en optreden als producent, mochten er meer afleveringen volgen. De filmmaker maakte eerder afleveringen van HBO's Watchmen, Westworld, The Leftovers, The Americans en Castle Rock. Dus deze show is in goede handen.

DreamWorks, die aan de recente animatieserie van Netflix werkte, zal uitvoerend produceren, maar dit zal naar verwachting een op zichzelf staand verhaal zijn zonder connecties met The Princesses of Power.

She-Ra: Princess of Power
She-Ra debuteerde in He-Man en She-Ra: The Secret of the Sword uit 1985, voordat ze in haar eigen geanimeerde spin-off She-Ra: Princess of Power speelde.

Het personage werd nieuw leven ingeblazen voor de veelgeprezen animatieserieShe-Ra and the Princesses of Power van Netflix, die in 2020 zijn vijfde en laatste seizoen kreeg.


Bron: Variety

Lees meer over: She Ra, Serie, Nicole Kassell, She Ra and the Princesses of Power

Populair nieuws