Welke series zijn vanaf deze week nieuw op Prime Video te zien

Dit is allemaal nieuw op Prime Video

Prime Video heeft weer een hele rits nieuwe series toegevoegd aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 22 mei 2022 om 15:15

Prime Video voegde deze week meer series toe dan we de afgelopen tijd toch een beetje gewend zijn geraakt van de streamingdienst. We zetten alles wat je nieuw kan streamen en bingen voor je op een rij: vier series met een nieuw seizoen en vijf afleveringen.
Romulus (seizoen 1): Het verhaal van Romulus en zijn tweelingbroer Remus, in de achtste eeuw voor Christus. gezien door de ogen van drie mensen getekend door dood, eenzaamheid en geweld.

Lovestruck High (seizoen 1): Lindsay Lohan is de verteller van Lovestruck High, de reality show die een groep singles uit het VK op zoek naar ‘de ware’ plaatst in hun eigen high school. Welk stel zal aan het einde van het semester gekroond worden tot balroyalty en de prijs van $100.000 winnen?

Totems (seizoen 1): In 1965, tijdens de Koude Oorlog, staat een Franse raketgeleerde voor een erg ingewikkelde spionagemissie. Al helemaal als hij verliefd wordt op een Sovjet-vrouw die in het geheim voor de KGB werkt.

Night Sky (seizoen 1): Irene en Franklin York, een gepensioneerd stel, hebben een geheim: een Kamer begraven in hun achtertuin die op miraculeuze wijze naar een vreemde verlaten planeet leidt. Met de komst van een geheimzinnige jongeman, wordt het rustige leventje van de Yorks opgeschud en blijkt de mysterieuze Kamer, die ze dachten te kennen, iets wat ze niet voor mogelijk hielden. Met Sissy Spacek en JK Simmons.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar More (S01E11)
Million Dollar Island (S01E11)
This Is Us (S06E11)
De Kraak (S01E07)
Bosch: Legacy (S01E07 en S01E08)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws