Je gelooft niet hoe lang de finale van 'Stranger Things' is

De finale van Stranger Things is ongelofelijk lang

De finale van Stranger Things seizoen 4 zou niet misstaan in de bioscoop, zo lang is deze.

Jim Pedd, 23-05-2022 12:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na een afwezigheid van bijna drie jaar, is Stranger Things weer terug op Netflix. Deze week gaat het vierde seizoen van start, althans, het eerste deel.
Vrijdag debuteren de eerste zeven afleveringen op Netflix, waarvan de laatste 1 uur en 38 minuten duurt. De laatste twee afleveringen komen op 1 juli online te staan op Netflix, met een achtste aflevering van 1 uur en 25 minuten. Maar de finale is echt gestoord lang!

Stranger Things-finale
De finale van het vierde seizoen van Stranger Things is twee en een half uur lang. Daarmee is die ene aflevering van Stranger Things langer dan de film Spider-Man: No Way Home!

De speelduur is bijzonder lang voor welke televisieserie dan ook. Maar daar staat natuurlijk tegenover dat Stranger Things al drie jaar werkt aan het vierde seizoen.

Deze terugkeer naar de franchise brengt dus iets met zich mee aan gewicht en aan hoop van fans die zoiets misschien wel vereist.

Stranger Things keert vrijdag 27 mei terug op Netflix, met zeven lange afleveringen van gemiddeld 72 minuten lang. Op 1 juli rondt men dit vierde seizoen al af.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy, Netflix

Populair nieuws