Bekijk de eerste (bloederige) 8 minuten van 'Stranger Things' seizoen 4!

Eerste 8 minuten uit 'Stranger Things' seizoen 4

Bekijk hoe het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix fantasyserie start.

Bram de Groot, 22 mei 2022 om 15:07

Netflix heeft de eerste acht minuten uit het langverwachte vierde seizoen van de bovennatuurlijke fantasyserie Stranger Things online gezet. En deze beelden geven een goede blik op wat we kunnen verwachten.
Zoals eerder gemeld, is het nieuwe seizoen van negen afleveringen opgesplitst in twee helften en nu is de verdeling van die helften onthuld. De eerste zeven afleveringen komen op 27 mei aan, terwijl de laatste twee afleveringen op 1 juli verschijnen.

In het seizoen is het is zes maanden na de Battle of Starcourt, die Hawkins terreur en vernietiging bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep en wordt voor het eerst opgedeeld. De zoektocht door de complexiteit van de middelbare school maakt het er niet gemakkelijker op.

In hun meest kwetsbare tijd duikt er een nieuwe en gruwelijke bovennatuurlijke dreiging op, die een dik mysterie presenteert dat - indien opgelost - uiteindelijk een einde zou kunnen maken aan de verschrikkingen van Upside Down.

Eerste acht minuten uit Stranger Things
Vanaf 27 mei kun je dus gaan kijken naar de eerste reeks afleveringen van seizoen vier van The Stranger Things. Hieronder zie je de eerste acht minuten.
Bron: Netflix

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws