Deze 3 nieuwe series op Netflix, HBO Max en Disney+ wil je niet missen

Deze 3 nieuwe series wil je niet missen deze week

Netflix, HBO Max en Disney+ hebben deze week echt een topweek, met drie topseries.

Jim Pedd, 23 mei 2022 om 12:36

Elke week kijken we welke drie series je zeker niet wil missen op de grootste streamingdiensten van dit moment. Deze week hebben we een selectie van Netflix, HBO Max en Disney+.
Van Prime Video zijn namelijk geen series bekend die deze week hun debuut beleven op de streamingdienst. Maar niet getreurd, want dit is hoe dan ook de week van Netflix en van Disney+, met de lancering van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix en de start van Obi-Wan Kenobi op Disney+! Ook voegt HBO Max een heerlijke nieuwe serie toe.

VANAF 27 MEI OP NETFLIX
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

VANAF 27 MEI OP DISNEY+
Obi-Wan Kenobi (seizoen 1): De Jedi Knight woont op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Maar een mysterieus voorval lokt hem uit zijn schuilplaats.

VANAF 28 MEI OP HBO Max
Weeds (seizoen 1 & 2): Als een moeder in de suburbs besluit zich te richten op het dealen in wiet, om haar dure levensstijl te kunnen onderhouden (haar echtgenoot is net overleden), ontdekt ze hoe verslaafd haar complete buurt al is.
Lees meer over: Netflix, Disney plus, Stranger things, Obi wan kenobi

Populair nieuws