search
Norman Reedus reageert op einde van 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Norman Reedus reageert op einde van 'The Walking Dead'

Norman Reedus, die Daryl speelt in The Walking Dead, heeft zich uitgelaten over het naderende einde van de serie.

Norman Reedus speelt al langer dan een decennium het personage Daryl in The Walking Dead, dus het is vrij begrijpelijk dat hij het "apart en verdrietig" vindt dat de laatste aflevering opgenomen is.

Het gezicht van The Walking Dead is eigenlijk altijd voormalig politieagent Rick Grimes geweest, maar nadat hij in het negende seizoen afscheid nam van de serie waren er nog maar enkele gezichten over uit het eerste seizoen.

Norman Reedus over The Walking Dead
Waaronder Norman Reedus, die al vanaf het begin Daryl Dixon speelt. Nu, zo'n twaalf jaar na het begin van The Walking Dead, komt de serie binnenkort toch echt tot een einde. Maar toch is dit niet de laatste keer dat we Reedus als Daryl in actie zien, aangezien hij een eigen spin-off krijgt.

Een volledig afscheid van Daryl is het dus niet, maar toch moet het raar voelen om na twaalf jaar niet meer aan The Walking Dead te werken. Dat zegt hij ook in een interview:

"Ik voelde het pas toen ik van de set naar huis reed. De zon komt op, en er is een bepaalde route door het bos die ik neem richting mijn huis in Georgia. Toen ik die rit afmaakte en bij de poort aankwam, dacht ik van 'wow, dit was de laatste keer dat ik dat gedaan heb. Het was apart en verdrietig, en het voelt ook als een grote prestatie, op een manier."

Het einde van The Walking Dead is nu dus echt nabij. De laatste helft van seizoen 11 moet deze herfst nog verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen