search
'Squid Game'-maker creëert nieuwe serie voor Netflix
Series / Nieuws

'Squid Game'-maker creëert nieuwe serie voor Netflix

Squid Game-maker Hwang Dong-hyuk maakt een nieuwe serie voor Netflix die niet gerelateerd is aan Squid Game.

Het succes van Squid Game was natuurlijk ongekend, waardoor het logisch is dat Netflix meer wil werken met het brein achter de serie. Hwang Dong-hyuk werkt daarom niet alleen aan een tweede seizoen van Squid Game, maar ook aan een volledig nieuwe Netflix Original.

Dat Hwang Dong-hyuk werkt aan een nieuw seizoen voor Squid Game was al langer bekend, maar onlangs heeft Deadline onthuld dat de beste man ook aan een geheel nieuwe serie werkt voor het platform.

Hwang Dong-hyuks Netflix Original
Veel is er nog niet bekend over dit nieuwe project, behalve dan het kleine beetje dat Dong-hyuk erover gezegd heeft. Namelijk dat de serie niets te maken heeft met Squid Game, maar wel geïnspireerd is door het succes van de serie.

De serie, genaamd The Best Show On The Planet, wordt een satirische serie over hoe Squid Game zo'n doorslaand succes is geworden. De focus ligt vooral op zijn eigen ervaring van hoe hij opeens erg bekend werd.

Het tweede seizoen van Squid Game is nog in een zeer vroege fase van ontwikkeling. Momenteel mikt de maker op een release in de herfst van 2024, dus fans moeten nog even geduld hebben. Ook The Best Show On The Planet zal nog even op zich laten wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen