search
'Game of Thrones'-schrijver vindt sommige fans echt strontvervelend
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver vindt sommige fans echt strontvervelend

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin worstelt soms met zijn ietwat nare fans.

Er zijn elf jaren verstreken sinds het laatste boek in de A Song of Ice and Fire-reeks van George R.R. Martin uitgebracht werd.

De schrijver is zich er meer dan bewust van dat Game of Thrones-fans het lange wachten echt wel frustrerend vinden. Martin ging recent in op de situatie en had het over een aantal nare fans die erg vocaal zijn over hun ongeduld, en dat uiten op sociale media, zijn blog en op andere plekken.

Game of Thrones-boek
Tijdens de Coupledom podcast vertelde Martin dat hij weet dat The Winds of Winter te laat wordt uitgebracht. Hoewel veel fans begripvol reageren, zijn er fans die gewoon gemeen zijn.

"Ik begrijp dat Winds of Winter, het zesde boek, verlaat is," zei Martin. "Ik kan wel honderd goede opmerkingen krijgen, maar er zijn altijd een paar fans die mij op mijn blog of waar dan ook hieraan herinneren. Dan zeg ik 'Happy Thanksgiving!' en reageren zij met 'Vergeet Thanksgiving! Waar is het boek?!"

Martin waardeert zijn fans, maar denkt ook dat sociale media het makkelijker heeft gemaakt voor mensen om onbeschoft te zijn:

"Ik hou van fans, al denk ik dat Twitter en het internet en sociale media een soort grofheid teweeg gebracht die ik vroeger nooit zag. De liefde en haat staan erg dicht bij elkaar, vooral met comics en andere franchises."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen