search
Bruce Campbell speelt Ronald Reagan in 'Fargo' seizoen 2
Series / Nieuws

Bruce Campbell speelt Ronald Reagan in 'Fargo' seizoen 2

De acteur keert later dit jaar ook terug als demonenjager Ash in Ash vs. Evil Dead.

Volgens TVLine zal Bruce Campbell in het tweede seizoen van Fargo de rol van de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan spelen. Volgens John Landgraf, CEO van FX, zal het tweede seizoen zich afspelen in de late jaren '70, toen Reagan zijn eerste campagne liep om president te worden. In deze tijd zou hij zogenaamd ook Fargo hebben bezocht. Sommige van de hoofdpersonages in de serie zouden met hem in contact moeten komen en zelfs sommige films van Reagan zouden aan bod komen in de serie.


Dit is een soort terugkeer van Campbell naar de wereld van de gebroeders Coen. Zo had hij een cameo als een acteur in een serie die Steve en Peter Stormare bekijken in de klassieker Fargo (1996) en had hij ook kleine rolletjes in Intolerable Cruelty en The Ladykillers én een bijrol in The Hudsucker Proxy. Daarnaast staat Campbell natuurlijk bekend om zijn rol als Ash in de Evil Dead-films, waar binnenkort ook een 10-delige serie van zal verschijnen.

Uitvoerend producenten Noah Hawley (ook schrijver/showrunner), Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield en John Cameron keren allemaal terug voor het tweede seizoen.

Kirsten Dunst zal de rol spelen van Peggy Blomquist, een ambitieuze schoonheidsspecialiste die probeert te achterhalen wie ze nu echt is en worstelt met wat er door de maatschappij van haar wordt verwacht. Ze deelt haar huis met echtgenoot Ed (Jesse Plemons), een slagers-assistente die zijn vrouw door dik en dun steunt.

De tien nieuwe afleveringen spelen zich af in Sioux Falls, South Dakota en Luverne, Minnesota in 1979. Een jonge politiagent genaamd Lou Solverson keert terug uit Vietnam en moet een nieuwe criminele zaak onderzoeken. Solversons vrouw, Betsy, hun vier-jarige dochtertje en een andere politieagent genaamd Ben Schmidt, zijn andere personages in het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen