Drie nieuwe castleden aangekondigd voor vierde seizoen van 'Virgin River'

'Virgin River' verwelkomt drie nieuwe castleden

De drie nieuwe castleden die zijn aangekondigd zijn ook niet de eerste de beste...

Geoffrey Ketels, 25 mei 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder raakte reeds bekend dat het vierde seizoen van de succesvolle serie Virgin River op Netflix zal verschijnen op 20 juli van dit jaar. Ondertussen weten we ook dat er aan de cast van dat derde seizoen drie nieuwe gezichten zijn toegevoegd.
De eerste nieuwe naam is Tom Butler. Hij is onder meer bekend van de reeks Chesapeake Shores en neemt de rol van Sam Sheridan op zich. Sam zal naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke rol vertolken in de reeks. Hij is namelijk de vader van Jack... al blijken de twee geen geweldige band te hebben met elkaar.

De tweede naam is Barbara Polland. Haar kennen we reeds van de reeks Supernatural. Zij kruipt in de huid van een zekere Melissa. Meer over dit personage is momenteel nog niet bekend.

De derde en laatste nieuwe naam is The Cabin in the Woods-acteur Dan Payne. Hij is gecast voor de rol van Nate Brenner. Wie deze Nate precies is, is momenteel eveneens nog niet bekend.

Baby
De belangrijkste vraag die zich stelt voor het vierde seizoen van Virgin River is of de baby van Mel deze is van haar overleden man of van Jack. Wanneer er een nieuwe arts zijn intrede maakt lijkt de situatie nog complexer te gaan worden.

Het vierde seizoen van Virgin River verschijnt op Netflix op 20 juli van dit jaar.

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws