Is de ontvangst van 'Stranger Things' seizoen 4 wel goed genoeg?

Ontvangst 'Stranger Things' seizoen 4 goed genoeg?

We bekijken de ontvangst van seizoen vier met de eerdere seizoenen.

Bram de Groot, 24 mei 2022 20:39

Over een paar dagen zien we de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen op Netflix verschijnen. De eerste recensies verschenen een paar dagen geleden online, maar hoe staat de Rotten Tomatoes-score ervoor?
Als we de website bezoeken, dan zien we dat de duistere fantasyserie op het moment van schrijven op een prima 91 procent na 46 getelde recensies.

Donkerder en beklemmender
"Het vierde hoofdstuk van Stranger Things is donkerder en beklemmender dan zijn voorgangers en zet het toneel voor het laatste seizoen van de serie op typisch bingewaardige wijze," luidt de critics consensus.

Als we de score vergelijken met de eerdere seizoenen zien we gelukkig niet een enorme afwijking. Seizoen een noteerde een erg hoge 97 procent, seizoen twee kwam tot 94 procent en seizoen drie deed het tot op heden het zwakst met 89 procent.


De synopsis van de serie: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.Bron: Filmtotaal

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws