'Stranger Things' neemt andere wending met nieuwe serie

Netflix bouwt aan een universum rond Stranger Things en dat verandert compleet.

Jim Pedd, 25 mei 2022 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Duffer-broers hinten op een Stranger Things spin-off die een compleet ander concept volgt dan de oorspronkelijke serie.
Stranger Things werd in 2016 gelanceerd en bedacht door Matt en Ross Duffer. De show ging van start op Netflix, met hoofdrollen voor Winona Ryder en David Harbour, aangevuld met een flinke jonge cast, waaronder Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery.

Stranger Things spin-off
De serie Stranger Things speelt zich af in Hawkins, Indiana, in de jaren tachtig en volgt een groep vrienden en hun families, die proberen om te gaan met een bovennatuurlijke bedreiging uit het Upside Down.

Stranger Things werd steeds groter en breidde zijn kernconcepten flink uit. De broers Duffer werken nu zelfs aan een spin-off. Hoewel daar nog niets voor geschreven is, leggen de showrunners uit dat iedereen verrast zal worden, behalve acteur Finn Wolfhard die het verhaal al kent.

"We hebben een idee voor een spin-off waar wij enorm opgewonden over zijn. Maar we hebben er nog niemand over verteld en er zeker ook niet over geschreven. We denken dat iedereen, zelfs Netflix, verbaasd zal zijn als ze het concept horen, omdat het zo enorm anders is. Maar op de een of andere manier wist Finn Wolfhard, een enorm gestoord intelligente knul, waar het over zou gaan. Niemand behalve Finn weet het!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, matt Duffer, Ross Duffer, Finn Wolfhardt

Populair nieuws