search
Veelbelovende nieuwe Netflix-serie 'Snowflake Mountain' krijgt trailer
Series / Nieuws

Veelbelovende nieuwe Netflix-serie 'Snowflake Mountain' krijgt trailer

Met de nieuwe realityserie doet Netflix opnieuw een gooi naar succes...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat realityseries doen het uitstekend op streamingdienst Netflix. Het bedrijf pakt binnenkort uit met een gloednieuwe reeks genaamd Snowflake Mountain.

Snowflake Mountain is een gloednieuwe Britse realityserie waarin een groep verwende jongeren de wildernis in wordt gestuurd. De bedoeling van dat avontuur? Eindelijk op hun eigen benen leren staan!

Uitdaging
Het avontuur dat zich afspeelt in de wildernis belooft één grote uitdaging te worden voor alle jongeren. Niet alleen moeten ze het namelijk stellen zonder hun ouders, daarnaast is er ook geen stromend water... en natuurlijk ook geen Wi-Fi!

Snowflake Mountain is één van de nieuwe realityseries die door Netflix voorgaande zomer werden aangekondigd. Ook de series Dated and Related en Dance Monsters staan nog op de planning.

Voor Snowflake Mountain geldt dat ze te zien zal zijn op streamingdienst Netflix vanaf 22 juni van dit jaar. Wil je alvast een eerste indruk krijgen van deze aankomende reeks? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen