'Legends of Tomorrow'-ster deelt plannen van geannuleerd achtste seizoen

'Legends of Tomorrow'-ster over annuleren seizoen

Het achtste seizoen van Legends of Tomorrow gaat er nooit komen, maar dankzij actrice Caity Lotz weten we nu wel een beetje wat we ervan hadden kunnen verwachten.

Niels Arts, 25 mei 2022 om 12:20

Vorige maand werden fans van The CW tweemaal teleurgesteld door het annuleren van een serie. Eerst Batwoman, gevolgd door DC's Legends of Tomorrow. De serie eindigde met een cliffhanger, waar actrice Caity Lotz zich onlangs over heeft uitgelaten.
Na zeven spannende seizoenen komt Legends of Tomorrow plotseling tot een einde. Een paar weken na de meest recente seizoensfinale kwam het nieuws naar buiten dat de serie geannuleerd is. En dat terwijl het laatste seizoen eindigde met een cliffhanger. Tja, dat is zuur.

Caity Lotz over seizoen 8
Tijdens Motor City Comic Con heeft Caity Lotz, die Sara Lance speelt in de serie, onthuld waar seizoen 8 het verhaal op zou pakken. "We zouden in de gevangenis zitten. Dus eigenlijk zouden we een beetje moeten leren hoe we verantwoordelijke Time Masters kunnen zijn, als een soort van omscholing. Ze zouden ons in een gevangenis stoppen met allemaal jonge mensen en wij waren van: 'We weten hoe we dit moeten doen!' Maar we doen het helemaal verkeerd."

"Dan hebben we de hele Booster Gold-verhaallijn nog waarvan ik denk dat het leuk zou zijn, maar veel meer weet ik er ook niet over. En dan is er natuurlijk Ava en Sara's kind."

Toen Legends of Tomorrow geannuleerd werd, waren zowel fans als castleden zeer teleurgesteld en verrast. Fans probeerden de serie nog terug te krijgen, maar dat liep op niets uit. Een bevredigend einde zullen we dus nooit krijgen, waardoor we het moeten doen met kleine uitspraken zoals deze van Lotz.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Legends of Tomorrow, DC, geannuleerd

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws