3 dikke aanraders (series) op Netflix om direct te kijken

3 dikke aanraders op Netflix om direct te kijken

Veel goede misdaadseries op Netflix om nog vanavond te gaan bingewatchen.

Bram de Groot, 25 mei 2022 17:22

Heb je nog tips nodig voor goede series op Netflix? Dan zijn onderstaande misdaadseries mogelijk iets voor jou.
The Lincoln Lawyer | Kijk nu | 1 seizoen
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière - en zijn bekende Lincoln - weer op als hij een moordzaak aanneemt. Met onder meer Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole en Christopher Gorham. Deze serie debuteerde recent op Netflix.


Queen of the South | Kijk nu | 5 seizoenen
Deze misdaadserie is al afgerond en staat dus in zijn geheel op Netflix. Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven. Er zijn rollen voor onder meer Alice Braga, Veronica Falcón, Justina Machado en Peter Gadiot.


Bloodline | Kijk nu | 3 seizoenen
Ook deze serie is afgerond waardoor je de Netflix Original in een keer kunt bingewatchen. Je ziet onder meer Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sissy Spacek, Linda Cardellini en Norbert Leo Butz. Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.


Lees meer over: Queen of the South, Netflix, The Lincoln Lawyer, Bloodline

Populair nieuws