Disney+ komt met trailers voor 2 flink grote series

Disney+ onthult trailers voor 2 flink grote series

Komende weken veel nieuws op de grote streamingdienst van The Walt Disney Company.

Bram de Groot, 25 mei 2022 16:44

Aankomende weken weer veel nieuws op Disney+. Er verschijnt een vierde seizoen in het Star Wars-universum van Lucasfilm en Disney+ en er is weer een nieuwe serie van Marvel Studios dat zijn enorme universum verder uitbreidt.
Vanaf aankomende maandag: Obi-Wan Kenobi
In Obi-Wan Kenobi gaan we terug naar de tijd dat Luke Skywalker nog opgroeit op Tatooine en de titel-Jedi zich over de jongeling ontfermt. Maar Obi-Wan (Ewan McGregor) maakt ook heel wat avonturen mee.

In de zesdelige serie zien we de Jedi tien jaar na Episode III: Revenge of the Sith, als hij te maken krijgt met Jedi-jagers, ook wel Inquisitors genoemd, die zijn onderduiken van het Galactische Rijk moeilijker zullen maken. Darth Vader (Hayden Christensen) duikt ook op.


Vanaf woensdag 8 juni: Ms. Marvel
Een tweede grote serie die snel op Disney+ verschijnt is Ms. Marvel, de zesde live-actionserie in het Marvel Cinematic Universe en na Moon Knight opnieuw een introductie van een nieuw personage.

Ook deze serie bestaat uit zes aflevering en we ontmoeten Kamala Khan, een fangirl van de Avengers, met name Carol Danvers / Captain Marvel. Ze worstelt om erbij te horen totdat ze ontdekt dat ze zelf superkrachten heeft.


Bron: Disney

Lees meer over: Disney, Star Wars, Marvel, Ms Marvel, Obi Wan Kenobi

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws