Netflix lanceert veelbelovende trailer van nieuwe dramaserie 'Queen'

Veelbelovende trailer nieuwe dramaserie 'Queen'

De gloednieuwe dramaserie is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 26 mei 2022 om 10:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Iedereen die houdt van dramaseries heeft ondertussen al wel gehoord over Queen. Dit is een gloednieuwe dramareeks die het verhaal vertelt van een beroemde Parijse kleermaker die op een bepaald moment zijn rijke leven opgeeft om terug bij zijn Poolse familie te gaan wonen.
De serie Queen laat ons in eerste instantie kennismaken met Sylwester. Deze kleermaker en bekend dragqueen lijkt het helemaal voor mekaar te hebben in Parijs. Hij is niet alleen erg geliefd, daarnaast is hij ook bijzonder succesvol. Wanneer er zich een medisch noodgeval voordoet beslist hij om terug naar Polen te reizen. Daar wordt hij herenigd met zijn dochter en kleindochter.

Sylwester had in eerste instantie gehoopt op een harmonieus weerzien, maar dat pakt net wat anders uit. Echter, hoe meer tijd de drie samen doorbrengen, hoe dichter ze weer naar elkaar toegroeien.

23 juni
Deze gloednieuwe dramaserie is een Poolse productie. De cast van de reeks bestaat uit namen als Andrzej Seweryn, Maria Peszek en Julia Chętnicka. Het script van de reeks is bedacht door Árni Ólafur Ásgeirsson.

Queen is te streamen bij Netflix vanaf 23 juni 2022. Wil je alvast een voorsmaakje van deze gloednieuwe dramareeks van Poolse bodem? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Queen, serie, series, Netflix

Populair nieuws