Mysterieuze teaser 'Interview with the Vampire' uitgebracht

Teaser 'Interview with the Vampire'

De film met Brad Pitt en Tom Cruise uit 1994 krijgt een serie als adaptatie. Bekijk hier de teaser.

Door onze nieuwsredactie, 26 mei 2022 11:10

Deze week deelde AMC een nieuwe teaser van de aankomende serie Interview with the Vampire. Ondanks de korte lengte ervan geeft de teaser al een glimp van wat ons te wachten staat.
In Interview with the Vampir zien we Sam Reid als Lestat de Lioncourt en Jacob Anderson als Louis de Pointe du Lac, twee vampiers uit het begin van de 20e eeuw. Deze rollen werden eerder al vereeuwigd door Tom Cruise en Brad Pitt aan het begin van hun carrière in een gelijknamige film.

De adaptatie door AMC van Anne Rice’s boek uit 1976 heeft er lang over gedaan om tot stand te komen. Rice herkreeg namelijk pas de rechten tot haar boek in 2016, waarna er veel interesse was om haar The Vampire Chronicles-reeks verder te verfilmen. In 2021 maakte AMC pas bekend dat zij officieel met de productie van een serie zouden gaan starten.

De teaser
In april verscheen al een eerste teaser van Interview with the Vampire, die focuste op het personage Lestat. Zie de eerste teaser hieronder.


De teaser van deze week brengt de aandacht naar het achtergrondverhaal van Louis, die niet altijd een vampier is geweest. Bekijk de nieuwe teaser hier.


Naar verwachting zal de serie in de herfst van 2022 uitkomen.

Bron: Comicbook

Lees meer over: interview with the Vampire, amc, Sam Reid, jacob anderson

Populair nieuws