search
Opfrisser nodig voordat je aan 'Stranger Things' seizoen 4 begint?

Opfrisser nodig voordat je aan 'Stranger Things' seizoen 4 begint?

Duik weer helemaal de wereld van Hawkins in en bekijk de recaps van de eerdere seizoenen.

Mitchell van Vuren
Het laatste seizoen van Stranger Things kwam alweer drie jaar geleden uit, wat het best mogelijk maakt dat jouw kennis van het griezeluniversum een beetje stoffig is. Vrees niet, want hieronder kan je enkele recaps vinden om er weer helemaal in te komen.

Netflix en de makers zelf brachten de recaps naar buiten zonder enige spoilers erin te verwerken. Het lange verhaal duurt maar liefst negen minuten, dus voor de ongeduldige kijkers met een korte aandachtsspanne hebben ze een 'recap van de recap' gemaakt van precies zestig seconden.

Teaser seizoen 4
Volgens de officiële omschrijving van Netflix zal het vierde seizoen zes maanden na de 'Battle of Starcourt' beginnen uit het eerdere seizoen, die heel Hawkins op zijn kop zette. De nasleep ervan weegt zwaar op de bekende vriendengroep en zorgt ervoor dat ze gespleten raken tijdens deze vreemde tijd.

En dan komt er juist nu een nieuw, gruwelijk monster om de hoek kijken dat mogelijk een einde zal brengen aan de terreur, die continu uit 'The Upside Down' komt kruipen. Waarschijnlijk zal daarmee ook het einde van de populaire serie in zicht komen.

Vind hieronder de lange versie van de recap.


En hieronder de kortere versie.


Op vrijdag 27 mei zal het eerste deel van de afleveringen van Stranger Things seizoen 4 online komen. De tweede helft zal volgen op 1 juli

Aanbevolen artikelen