She-Hulk krijgt stekelige tegenstander in eigen serie

Een obscuur figuur uit het MCU-universum zal waarschijnlijk de vijand worden van She-Hulk.

Mitchell van Vuren, 27-05-2022 06:36

Met de komst van de nieuwe trailer van She-Hulk: Attorney at Law begint langzaam steeds meer nieuws rond te zoemen over de nieuwe live action-serie. Nu lijkt ook te zijn rondgebazuind wie haar tegenstander gaat worden: Porcupine.
Jennifer Walters, oftewel het alter ego van She-Hulk (Tatiana Maslany) gaat een eigen MCU-serie krijgen, waarbij waarschijnlijk een grote bende aan nieuwe personages gaat worden geïntroduceerd. Daarbij hoort, volgens een rapportage van Cosmic Circus, haar tegenstander Porcupine.

Stekels
Porcupine is een obscuur personage uit de stripboeken van Marvel en is nog niet gesignaleerd in de live action-films. Het personage is bedacht door Stan Lee en Don Heck in Tales to Astonish #48 in 1963 en was in de eerste plaats een krankzinnige wetenschapper.

Porcupine heeft nogal een bizarre naam, wat in het Nederlands 'stekelvarken' betekent. De naam zou zijn voortgekomen uit het pak van de wetenschapper, dat gemaakt is van stekels (zoals bij, inderdaad, een stekelvarken).

De verwachting is dat She-Hulk: Attorney at Law op 15 augustus te zien zal zijn op Disney+, samen met haar geduchte en stekelige vijand.

Bron: Comicbook

Lees meer over: she hulk, marvel, mcu, porcupine, disney plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in