search
'True Detective' seizoen 4 krijgt Oscarwinnaar als hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'True Detective' seizoen 4 krijgt Oscarwinnaar als hoofdrolspeler

Foster treedt in de voetsporen van hoofdrolspelers als Matthew McConaughey en Mahershala Ali.

Variety weet te melden dat tweevoudig Oscarwinnaar Jodie Foster een van de hoofdrollen zal spelen in het vierde seizoen van HBO-serie True Detective.

De onthulling dat er werd gewerkt aan een nieuw seizoen van de anthology-serie kwam afgelopen maart. Details over de plot werden toen nog geheimgehouden.

Een mysterieuze verdwijning
Nu weten we dat het vierde seizoen zich zal afspelen in de lange duistere winter van Ennis, Alaska, waar zes mannen die een onderzoekstation beheren, mysterieus verdwijnen.

Om de zaak op te lossen, worden rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro ingeschakeld. Ze moeten niet alleen de duistere zaak oplossen, maar ook hun eigen duistere kant confronteren.

Issa López zal dienst doen als scenarist en uitvoerend producent van het nieuwe seizoen én de pilot regisseren. Alan Page Arriage is co-scenarist en tevens producent. Foster, Barry Jenkins, Adele Romanski en Mark Ceryak zijn andere uitvoerend producenten. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 4 te streamen zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen