Prime Video voegt deze series toe in juni

Prime Video voegt deze series toe in juni

The Boys en meer is nieuw op Amazon Prime Video in de maand juni!

Door onze nieuwsredactie, 27 mei 2022 16:00

Prime Video onthulde vandaag welke series allemaal nieuw verschijnen in de maand juni. We zetten het voor je op een rij!
VANAF 3 JUNI
The Boys (seizoen 3): The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

VANAF 5 JUNI
Jacht Seizoen: Giel, Thomas en Stefan komen elke keer weer een nieuwe uitdaging onder ogen. Wei blijft uit handen van StukTV? De jacht is aan!

VANAF 10 JUNI
Fairfax: De bende is terug voor meer plezier in seizoen twee van deze humoristische komedie die de tegenslagen volgt van vier middelbare scholieren die hun plaats willen verdienen in de cultuur. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om erbij te horen en op te vallen, vast te houden aan je ride-or-die crew, en je eerste crush te kussen - die misschien AI is. Alle acht afleveringen gaan op 10 juni wereldwijd exclusief in première op Prime Video.

VANAF 17 JUNI
The Summer I Turned Pretty: The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

VANAF 24 JUNI
Chloe: Chloe volgt Becky Green (Erin Doherty), die geobsedeerd is door het stalken van haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne's (Poppy Gilbert) perfect opgebouwde aanwezigheid op sociale media. Chloe's chique leven, aanbiddende echtgenoot en kring van hoog opgeleide vrienden zijn altijd slechts een klik verwijderd. Becky kan het niet laten om in een wereld te snuffelen die zo in schril contrast staat met haar eigen wereld, terwijl ze voor haar moeder zorgt, die aan beginnende dementie lijdt.

A Very British Scandal: De gebeurtenissen rond de beruchte scheiding van de Duke en Duchess of Argyll in de jaren zestig.

The One That Got Away: Wat als drie onafhankelijke, mooie vrouwen hetzelfde ex-vriendje hebben en allemaal nog op hem verliefd zijn?

Lees meer over: Prime Video, juni, maandoverzicht

Populair nieuws