Netflix voegde 8 nieuwe series toe: dit zijn ze

Netflix voegde 8 nieuwe series toe

Netflix kwam weer met een hele rits nieuwe afleveringen, we zetten ze voor je op een rij.

Jim Pedd, 27 mei 2022 15:24

Acht series verschenen nieuw op Netflix deze week. We zetten alle nieuwe toevoegingen aan de streamingdienst van de afgelopen paar dagen voor je op een rij!
Riverdale (S06E15): Betoverd! Tabitha probeert Pop's te verhuizen terwijl Cheryl samenwerkt met Heather. Jughead test een nieuwe truc uit. Betty wil toekomstige seriemoordenaars tegenhouden.

Better Call Saul (S06E07): Lalo houdt zijn volgende doelwit in het oog. Jimmy en Kim krijgen te maken met een verrassing op het laatste moment. De gemoederen raken verhit in de Sandpiper-zaak.

The Flash (S08E16): Terwijl Barry de diefstal van een krachtig apparaat onderzoekt, wordt hij getroffen door een gammastraal die dingen versnelt, op een wel heel onprettige manier.

Ghost in the Shell: SAC_2045 (seizoen 2): In het jaar 2045 keert de cybernetische huurling Motoko Kusanagi terug naar Sectie 9 om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden: de posthumans.

De zeevriendjes (seizoen 1): Zeedierenvriendjes Bruda, Bobbi, Wayu en Puri gaan op miniavonturen in de oceaan waar herkenbare, alledaagse momenten een vleugje magie krijgen!

Somebody Feed Phil (seizoen 5): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

Shaman King: Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws