'Jurassic World'-actrice betrokken bij 'Mandalorian' seizoen 3

Er wordt steeds meer bekend over het creatieve team achter het derde seizoen van Mando.

Zilko Tarici, 29-05-2022 09:51

Bryce Dallas Howard, die we als actrice kennen uit o.a. de Jurassic World-films, keert terug als regisseur voor een aflevering van The Mandalorian seizoen 3. De opnames van het nieuwste seizoen begonnen afgelopen najaar, dus Howards taken zitten er grotendeels op.
Afleveringen in het verleden werden geregisseerd door namen als Jon Favreau, Dave Filoni, Deborah Chow, Taika Waititi, Rick Famuyiwa, Robert Rodriguez, Peyton Reed en Carl Weathers. Tot dusver weten we alleen dat Weathers en Howard opnieuw van de partij zijn.

Zo vader, zo dochter
Filoni houdt zich momenteel als regisseur bezig met diverse afleveringen van Ahsoka. Peter Ramsey zal ook in elk geval één aflevering van die serie voor zijn rekening nemen.

Howard maakte haar regiedebuut met een aflevering van The Mandalorian seizoen 1. Ze trad daarmee in de voetsporen van haar vader Ron Howard, die we natuurlijk kennen van films als A Beautiful Mind, Apollo 13 en Rush.

De post-productie van The Mandalorian seizoen 3 is momenteel volop in gang. Het resultaat is vanaf februari 2023 te streamen via Disney+.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Bryce Dallas Howard, Jurassic World Dominion, The Mandalorian, Jon Favreau, Dave Filoni, Pedro Pascal

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam