'Star Wars'-series van Disney+ krijgen releasedata

De Star Wars-franchise breidt de komende tijd alleen maar uit, met name op televisie.

Jim Pedd, 18-05-2022 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

In het nieuwe nummer van Vanity Fair onthult Disney heel wat over zijn toekomstplannen met de Star Wars-franchise. Zo blijkt het de bedoeling te zijn om dit jaar nog 3 (!) series in de franchise te lanceren.
Disney+ is nu niet alleen het thuis van Marvel Studios, maar ook echt duidelijk het thuis van Star Wars. Een franchise die in 2012 weer een nieuwe lancering kreeg vanuit Disney, toen besloten werd Lucasfilm over te nemen en de Skywalker-saga drie nieuwe delen te gunnen.

Star Wars-series
Hoewel er vijf nieuwe films zijn verschenen, is Star Wars op televisie succesvoller, met name met het inmiddels twee seizoenen tellende The Mandalorian.

Eind vorig jaar zagen we verder The Book of Boba Fett en deze maand kunnen we nog genieten van Obi-Wan Kenobi.

Uit het nummer van Vanity Fair blijkt verder dat we deze zomer nog naar Andor kunnen kijken. Dat zal dan in de zomer zijn.

The Mandalorian krijgt ook eind dit jaar, wellicht begin volgend jaar, zijn derde seizoen. Dan is er Ahsoka dat ook voor volgend jaar beloofd wordt en volgt The Acolyte "nog iets later". Grammar Rodeo, een werktitel, is de laatste serie die als coming-of-age serie gemaakt wordt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Disney plus, the mandalorian, ahsoka

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in